[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Seasons / Сімс 3 Пори року » Загальна інформація та статті про The Sims 3 Пори року
Загальна інформація та статті про The Sims 3 Пори року
OstWentДата: Понеділок, 13.08.2012, 09:41 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline


Дати виходу:
US - 13.11.2012
EU - 15.11.2012
UK - 16.11.2012

У доповненні The Sims 3 «Пори року» з'явилися кліматичні (весна, літо, осінь, зима) і погодні ефекти (дощ, сніг, спека).
Вперше за історію ігор серії The Sims для ПК / Mac гравці можуть відправити своїх персонажів поплавати в океані. Для персонажів, які особливо люблять холод, є можливість побути «моржами», занурившись взимку в крижану ополонку. Тепер герої гри можуть удосконалювати свої навички, перемагаючи у футбольних змаганнях, або розважатися сноубордом на хафпайп. З'явилося безліч сезоннообусловленних розваг: влітку - персонаж може зайнятися дайвінгом, восени - пускати феєрверки, робити Гелловіну гарбуз, а взимку - будувати затишний сніговий будиночок-голку.
У кожної пори року є свої фестивалі. Персонажі зможуть потанцювати з один одним і отримати за це корону «травневого короля» (або королеви), зможуть на літньому фестивалі нанести собі химерну розмальовку на обличчя, зможуть добувати яблука в змаганнях свята врожаю або пограти в сніжки. В The Sims 3 «Пори року» багато нових предметів: продукти, модні аксесуари, елементи декору, картопля фрі, кабінка солярію, омела, різні парасольки, зимові чобітки на хутрі, гідрокостюми.
У кожної пори року в The Sims 3 «Пори року» є свої особливості: розпускаються весняні квіти, освіжаючий дощик, золота осіннє листя, снігопад. Також персонажі зможуть загоряти, застудитися або отримати удар блискавки в дощову погоду.
Трейлер:
Прикрепления: 9025399.jpg (88.3 Kb)
 
starredreverieДата: П`ятниця, 30.11.2012, 21:31 | Сообщение # 2
Знайомство з форумом
Группа: Користувачі
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Огляд The Sims 3 Пори року від simtimes.de

Як тільки ми трохи пограли в додаток Сімс 3 Надприродне, раптом несподівано увірвалися до нас кілька розробників з парасольками. Дощ в Каліфорнії? Поглянувши в віконце, ми побачили яскраве сонячне світло. Ні дощу, може тоді парасолі є атрибутикою нового каталогу Сімс 3 Парасольки? І раптом ми побачили перед собою Сансет Веллі під час дощу, а потім і зі снігом. Приголомшливе видовище!


Тут ми перші в світі, не рахуючи розробників, побачили додаток Сімс 3 Пори року, на який чекає так багато гравців. Досі шкодую, що ми не пограли, але нам показали невелику демонстрацію доповнення та відповіли на ряд питань.

Ви можете вирішувати, яка пора року буде в містечку, і в якому порядку будуть змінюватися сезони в грі. Якщо ви хочете, наприклад, тільки зимовий час, то це не проблема, можна просто відключити інші сезони в настройках гри. Пори року будуть доступні у всіх містечках, крім локацій, які включає додаток Сімс 3 Світ Пригод. Всі інші міста, незалежно створені вони розробниками або гравцями, будуть підтримувати пори року. В настройках також можна вмикати і вимикати різні погодні явища, наприклад, якщо ви не любите блискавки, то їх можна відключити.

Переходи між сезонами та різними погодними явищами виконані плавно, непомітно. Якщо починається дощ, то спочатку мрячить кілька крапель, і лише потім це переходить у зливу. Цілком можливо, що на зміну мряці через пару годин прийде сильний снігопад. Погодні явища зачіпають всю округу району, якщо йшов сніг, то він лежить скрізь. Погодні умови чудово анімовані. Через вікно можна побачити, як іде сніг, а якщо від'їхати камерою, то видно як падає сніг по всьому містечку.

Сімс 3 Пори року сповнені різних сезонних захоплень. Багато з них пов'язані з новими навичками, наприклад, практика кидання сніжок. Також звичайно, можна покататися на сноуборді, ковзанах або ж відточити майстерність гри в футбол.

Нарешті в Сімс 3 Сіми зможуть плавати в морі та інших водоймах міста, можливість плавати здійснена для всіх міст, таким чином сім може спокійно поплавати навіть під мостом Бріджпорта. Навіть у зимовий час сім може плавати, але треба бути обережним, щоб не замерзнути. Літній час загрожує ризиком отримати сонячні опіки. Так що якщо сіми довго перележать на сонці, то замість засмаги отримають лише сильне почервоніння шкіри.

З опису нових можливостей можна подумати, що потрібно купувати новий комп'ютер, але розробники нас заспокоїли, мінімальні системні вимоги залишаються колишніми і якщо у вас працює базова гра Сімс 3, то і доповнення Сімс 3 Пори року також буде працювати.

Джерело: simtimes.de
Переклад: Shadowsun (редагування українською Starredreverie)
 
OstWentДата: Субота, 01.12.2012, 09:14 | Сообщение # 3
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
starredreverie, дякуєм за цікавий огляд! +
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Seasons / Сімс 3 Пори року » Загальна інформація та статті про The Sims 3 Пори року
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz