[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Кар'єра фокусника
Кар'єра фокусника
OstWentДата: Четвер, 16.08.2012, 08:36 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline
Кар'єра Фокусника

 

Всі ви пам'ятаєте одне з найуспішніших доповнень першої серії ігор The Sims? Це було щось - The Sims: Makin 'Magic. Магічний місто, фокуси, гриби, чарівні кристали .. Все це потрясло світ. Саме магія внесла в гру основний інтерес.
Доповнення The Sims 2: Apartment life також включає в себе магію. І теж як хобі. А для того, щоб стати магом, потрібно було подружитися з місцевою відьмою, а потім вибрати шлях - добро чи зло.
В The Sims 3: ShowTime все по-іншому. З магією Ви пов'язуєте своє життя. Від неї залежать Ваші доходи. Це входить в повсякденне життя. Ви пов'язуєте свою професію з магією! Тепер в The Sims 3: ShowTime Ваші Сіми нарешті можуть випробувати себе в якості магів-фокусників.
Для початку Вашим підопічним доведеться виступати на конкурсах талантів, в парках, в переходах і в інших громадських місцях. Вам будуть доступні елементарні фокуси типу монетки. Далі Ви зможете виконувати небезпечні та складні фокуси, як зникнення, левітація, вогняні кулі або "Небезпечний ящик". На вершині кар'єри Ви зможете давати виступи в концертних залах, з натовпом прихильників, які також можуть стати жертвами Ваших витівок!
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Кар'єра фокусника
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz