[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Завантажити The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес
Завантажити The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес
OstWentДата: Понеділок, 13.08.2012, 09:29 | Сообщение # 1
Vip персона
Группа: Адміністратори
Сообщений: 304
Награды: 6
Репутация: 6
Статус: Offline


Рік випуску: 2012
Жанр: Add-on / Strategy (God Sim / Manage/Busin. / Real-time) / 3D / Virtual pets
Розробник: The Sims Studio
Издатель: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: (Rus)
Кряк: Присутній (FAIRLIGHT)
Розмір: 4.80 GB

Опис: The Sims™ 3 Шоу бізнес-" дозволяє гравцям об'єднуватися і ділитися своїми досягненнями з друзями і знайомими шанувальниками The Sims, навіть не залишаючи гру. Гравці потраплять в новий світ і зможуть втілити свої мрії, ставши співаками, акробатами, фокусниками і ді-джеями. За допомогою зовсім нової можливості "Симпорт" гравці зможуть відправляти своїх персонажів в гості до друзів, щоб вони могли виступити, прогулятися по місту і навіть отримати відгуки про своєму виступі. Крім того, гравці зможуть отримати нагороди за досягнення цілей і результатів, якими вони зможуть поділитися з друзями за допомогою соціальних новинних стрічок. Гравці отримають можливість розповісти про успіхи своїх персонажів, створювати списки своїх бажань і відправляти подарунки, шукати нових друзів і ділитися ними за допомогою новин і електронних карт.

Ті гравці, хто любить будувати, можуть створювати та змінювати місця для виступів за допомогою спецефектів, щоб створити унікальні майданчики, начебто шикарною концертного залу, величезного стадіону або затишного незалежного клубу. Те, як влаштована майданчик, безпосередньо впливає на виступ героїв і їх просування по кар'єрних сходах. Гравців, які люблять різні випробування, чекають нові нагороди і завдання, наприклад, створити легендарне шоу на висококласної майданчику. А для тих, хто любить експерименти, є неймовірна кількість цілей і завдань, досягнення яких повною мірою дозволить насолодитися цієї веселої і веселою грою. Стати справжньою суперзіркою разом зі своїм персонажем у світі The Sims і говоріть всім історію сходження на вершину слави! За допомогою нових функцій ви зможете постійно тримати друзів у курсі своїх успіхів і, звичайно ж, стежити за чужими досягненнями.

Системні вимоги:
- ОС: Windows XP (SP)/Vista (SP1)/7
- Процесор: Pentium IV 2.4 ГГц
- Пам'ять: 1.5 Гб
- Відео: 128 Мб (серії GeForce 6, а також всі відеокарти NVidia G, GT, GTS і GTX/Radeon серії 9500, а також всі відеокарти ATI X, X1 і HD)
- HDD: 9.6 Гб



Завантажити
Доступно тільки для користувачів

Прикрепления: 9445101.jpg (115.6 Kb)
 
Форум » The Sims 3 » The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес » Завантажити The Sims 3 Showtime / Сімс 3 Шоубізнес
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright © 2010 MVCreative - Хостинг від uCoz